[Ossm-members] сподели знаење овој пат е во среда!

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue May 1 20:38:27 UTC 2007


На вто, 2007-05-01 во 22:17 +0200, Новица Наков напиша:
> 
> утре е сподели знаење. дојдете со лаптопи.

Кој може ако може нека донесе компјутер. Треба да има било каква
дистрибуција на GNU/Linux. Јас ќе донесам мрежни кабли и рутер.

Важно е да имаме што е можно повеќе компјутери, донесете се што имате на
располагање. 
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list