[Ossm-members] во врска со бројот...

Новица Наков novica at bagra.org
Thu May 3 12:58:22 UTC 2007> The url contained a malformed video id.

и јас на тоа кликнав прво... :)

тоа е. корпорациите си се штитат меѓу себе.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list