[Ossm-members] во врска со бројот...

Новица Наков novica at bagra.org
Thu May 3 14:51:33 UTC 2007


абе си мислам маички да спукаме со бројов. сподели знаење и бројот... 

одамна не сме правеле маички.

кој е заинтересиран?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list