[Ossm-members] USB Wifi адаптер

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Wed May 16 08:34:41 UTC 2007


Aleksandar Balalovski напиша:

>> мислам дека не се сите подржани, така да треба убаво да се провери
> 
> Најдов Gigafast USB Wireless Adapter, Feisty го најде веднаш и сигналот на 

Колку пари? Од каде?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list