[Ossm-members] сподели кино #6

Новица Наков novica at bagra.org
Sat May 19 10:26:28 UTC 2007Овој вторник во точка ќе може да се гледа како се прави нож од гомно. Тоа е 
сижето на проекцијата. :) Пост уште нема на spodeliznaenje.blogspot.com, но 
таму ставив календар на кој можете да се претплатите. :)


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list