[Ossm-members] гастарбајтери и ширење на тимот

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Thu May 24 13:13:48 UTC 2007


Новица Наков напиша:
> Тоа значи дека главниот тим на Слободен софтвер Македонија се 
> намалува. Значи други луѓе треба да се приклучат за да продолжиме да работиме 
> како до сега (а можеби и подобро).

Еве за ова. Кратко и јасно. Пошто нели ме немаше некој си период па да 
си кажам дека се враќам у форма :)
Е сега ако те тебе нешто посебно интересира дали можам да извршувам 
нешто прашај нели :)

Поздрв, Зоки.More information about the Ossm-members mailing list