[Ossm-members] Сподели знаење #14

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Sun May 27 19:57:09 UTC 2007


> Има место за уште една презентација?
> Митко Вета би сакал да презентира виртуелизација со qemu... Презентацијата
> му трае околу половина час.

има... тмн ова СподелиЗнаење може да биде all-over ...

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list