[Ossm-members] преводи на федора....

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Tue May 29 20:42:36 UTC 2007


И на мене сметајте... Мене нешто не ми одеа пораките денес...
Јас имав преведувано нешто од Федора.

И мене многу ми е гајле дали за награда било или било што. Поголема
награда би добил ако видам некој да го користи мојот превод. :)

Поздрав,
Стојанче.

More information about the Ossm-members mailing list