[Ossm-members] Предлог

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Wed May 30 16:59:47 UTC 2007


Во среда 30. мај 2007 17:22 Arangel Angov напиша:
> На сре, 2007-05-30 во 17:16 +0200, Дамјан Георгиевски напиша:
> > Ај баш ме интересира за што станува збор... по можност по точки
>
> 1. Bikeshed sindrom.
> 2. Bikeshed sindrom.
> 3. Bikeshed sindrom.
>
> За жал тоа е секогаш. :)

Хм... После спомувањето на синдромот Bikeshed, секоја наредна дискусија е само 
натамошно засилување на синдромот...

:(

Не коментирам повеќе


More information about the Ossm-members mailing list