[Ossm-members] сподели на мтв

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Nov 8 21:15:21 UTC 2007


јас и игор бевме на снимање. ќе видиме што ќе излезе. во декември некаде ќе го 
пуштаат. ќе не известат за точно.

тоа.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list