[Ossm-members] kde i firefox otvaranje na linkovi

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Nov 19 16:58:33 UTC 2007


> A firefox кај покажува?  Да не не е во ред линкот?

во ред е. на исто место покажува. /opt/firefox во PATH e.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list