[Ossm-members] сподели на мтв

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Nov 22 05:50:52 UTC 2007> Новица не се гледа во камера,

абе шо знам имаше режисер таму. кај ми кажаа таму гледав.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list