[Ossm-members] Лаптопи за поинтересна настава

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Thu Nov 22 13:38:34 UTC 2007


On Thursday 22 November 2007 14:35:50 Дамјан Георгиевски wrote:
> > http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=1&ArticleID=
> >80 866&EditionID=1259
> >
> > Во текстот се спомнува OLPC? Бидејќи станува збор за УНДП, веројатно е
> > Classmate.
>
> Не, undp имаат некој проект со OLPC.

А да побаравме еден OLPC...?

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list