[Ossm-members] Лаптопи за поинтересна настава

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Nov 22 13:39:05 UTC 2007


На чет, 2007-11-22 во 14:35 +0100, Дамјан Георгиевски напиша:
> Не, undp имаат некој проект со OLPC. 
> Проектот со Classmate е на проект наречен PEP (primary education programme - 
> мислам).

Да и тоа е проект на USAID колку што се сеќавам.

-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list