[Ossm-members] Лаптопи за поинтересна настава

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Nov 22 14:31:03 UTC 2007> UNDP изигра лошо според мене.

UNDP изигра како и секој. Слободен софтвер Македонија очигледно не е доволно 
релевантна ни за слободен софтвер во Македонија. -- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list