[Ossm-members] Дискови на саем

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Nov 28 14:53:04 UTC 2007


На сре, 2007-11-28 во 15:46 +0100, Aleksandar Balalovski напиша:
> Еве набрзина еден флаер:
> 
> http://i2.tinypic.com/86ywzgi.png
> 
> Забелешки на шалтер до 18.00ч. после се праќа на фотокопир.

Грешката во Fedora 7 ја нема на DVD-ињата што ќе ги делиш и
инсталацијата е unattended што значи дека не е потреба интеракција од
корисникот, така да можеш да го избришеш тој делот за следење на
преостанатите чекори.

Барем така беше во последната верзија на DVD-то што го направив јас.
Дамјан или Јове може да потврдат.
-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list