[Ossm-members] сабота во точка

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Nov 30 17:08:06 UTC 2007


On Nov 29, 2007 10:23 PM, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> http://spodeliznaenje.blogspot.com/2007/11/1122007-13.html
>
> како што рече миша ова е како везење гоблен само за линуксџии ;-)
>

Може ќе донесам и јас еден сервер, да инсталирам линукс на него
и некој да ми помогне РАИДот да го средам.

После ако има време ќе инсталирам Trac, SVN, MediaWiki итн...

Па и сподели знаење може ќе испадне..

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list