[Ossm-members] Превод на апликација од убунту

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Oct 16 19:17:15 UTC 2007


На вто, 2007-10-16 во 20:51 +0200, Igor Stamatovski напиша:
> > „Менаџер за неслободни драјвери"

+1

Јас така досега го имам преведувано тоа.
-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list