[Ossm-members] 5 godini 2c.mk

Misa Popovik popmisa at gmail.com
Wed Oct 24 20:41:21 UTC 2007


По повод роденденот на „Слободен софтвер Македонија“, ќе организираме забава 
во Клуб на новинари во сабота 27.10.2007 веројатно со почеток во 21:30 часот. 
Забавата е од отворен тип а ние ќе пуштаме музика и ќе проектираме материјали 
од изминатите активности.

Ако има и други активности поврзани со роденденот - ќе пишам на листава - 
засега има само забава.

Па бујрум


More information about the Ossm-members mailing list