[Ossm-members] сподели кино продолжува

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Oct 30 18:06:40 UTC 2007


киното пак се сјеба поради проекторот

па се пуштаме во купување на проектор:
http://slobodensoftver.org.mk/vesti/donacija_za_proektor

покажете се.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list