[Ossm-members] SFD2007 покасно во Битола

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sun Sep 9 15:00:05 UTC 2007


On 9/9/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
> А колку дискови сакате за Битола?
>
> п.с. и Прилеп (и други) може да се изјаснат за ова.

Ај ја вакво прашање ќе поставам:

Кога би ви испратиле по 500 дискови дали би можеле да ги разделите таму?

Мојата математика е

Битола 500 дискови +/- 150
Прилеп 500 дискови +/- 150
Скопје 1 локација 500 дискови +/- 50
Скопје 2 локација 500 дискови +/- 50

Ни остануваат уште 2500 за делење, значи секој што ќе дојде на сподели
знаење или кино од сега ќе добие диск со федора.

Одлично.

Ако можете да поделите и повеќе од ова супер.


-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list