[Ossm-members] план за сабота , sfd2007, скопје

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Sep 14 16:56:09 UTC 2007


> се собираме во точка во 10 часот.

изговори како: се успав, имаше гужва во сообраќај, вчера заглавив на работа и 
сл. не се признаваат.

се гледаме утре.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list