[Ossm-members] Состојба на користење на слободен софтвер во Македонија

Marko mark0d0da at gmail.com
Thu Sep 20 20:24:40 UTC 2007


Да напраиме некој реален попис на користење на гну/линукс по школи, фирми ...
Значи кај се користи, кај се користело но го избришале и така, со цел да имаме 
факти да покажеме коа ќе не праша некој " А кој па користи Линукс".
More information about the Ossm-members mailing list