[Ossm-members] Прирачникот

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Sat Sep 22 13:00:08 UTC 2007


Еве како изгледа pdf документот во SumatraPDF и FoxitReader под Windows:

SumatraPDF
http://img257.imageshack.us/img257/795/20070922145441wd6.png

FoxitReader
http://img227.imageshack.us/img227/653/20070922145601fa4.png

Сликите се покажуваат правилно и сè е во ред со текстот до содржината,
потоа главниот текст на кирилица не се прикажува правилно.


More information about the Ossm-members mailing list