[Ossm-members] Екипа на 2с.мк денес на 103ка во 21ч

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Wed Sep 26 13:30:24 UTC 2007


On Wednesday 26 September 2007 15:00:47 Aleksandar Balalovski wrote:
> On Wednesday 26 September 2007 10:58:22 Igor Stamatovski wrote:
> > Емисијата се емитува на 103ка од 20 до 22,
> > ние најверојатно ќе бидеме таму од 21 часот.
>
> Добар провод! Дали има 103ка стримување во живо на нет? Не успеав да
> најдам..


Веројатно е ова, земено од http://www.kanal103.com.mk/
http://217.16.69.17:8000/kanal103.mp3.m3u

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list