[Ossm-members] сподели кино за среда 16ти

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Apr 14 15:38:09 UTC 2008


од точка ми пишале дека на 16ти има планирано друг настан во точка

им пишав да ми кажат кој друг ден е слободен, но во суштина само четврток е во 
игра.

да го одложиме или не? што предлагате?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list