[Ossm-members] sfd2008

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Thu Apr 17 17:22:08 UTC 2008


On Monday 14 April 2008 21:21:27 Новица Наков wrote:
> за тие што можеби се заинтересирани веќе има најава за денот на слободен
> софтвер 2008:
>
> http://mail.sf-day.org/pipermail/sfd-discuss/2008-April/000525.html
>
> планирајте. :)


http://wiki.lugola.net/Идеи_за_СФД2008

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list