[Ossm-members] формалности околу firefox3 на македонски

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Apr 19 12:05:14 UTC 2008


преводите се речиси готови. (останува getting-started и дел од tips).

ако сакате може да ги прегледате за секој случај.

низ html-то на разни места се појавува en-US. не знам дали тоа треба да се 
промени во mk.

исто така, во tips.html има некои screenshot-и. не знам дали да правиме 
македонски верзии? ... т.е. има ли доброволци да направат сликички?!

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list