[Ossm-members] СподелиЗнаење за викифарма , 19.04.2008 г. 12-17 ч. [Точка]

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Apr 21 14:23:49 UTC 2008> Без разлика дали е најавено и дали има конкретен план, СподелиЗнаење има
> секоја сабота 12-17 ч. [Точка] .. освен во случај на војна или некој
> поголем празник.

ова значи овој викенд нема (велигден) и другиот (1-2 мај)? 

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list