[Ossm-members] Предлог лого за www.linux.net.mk

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Apr 21 19:19:02 UTC 2008


2008/4/21 Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net>:
> On Monday 21 April 2008 21:05:46 Arangel Angov wrote:
>  > Конкрето ова лого не ми се допаѓа, нема никаква врска ни со GNU/Linux ни
>  > со Македонија.
>  >
>
>  Пингвин во жолто-црвена облека бога ми има врска :)

Пингвин? :P
Јас видов една жолто-црвена мачканица од бои :(

Многу е СФ ова, треб да го гледаш 5-10 мин за да сфатиш што е...

KISS (Keep It Stupid Simple), дајте нешто пореално.

Во секој случај, БРАВО за напорот

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list