[Ossm-members] Предлог лого за www.linux.net.mk

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Apr 22 13:16:35 UTC 2008


On Tue, Apr 22, 2008 at 9:35 AM, Aleksandar Balalovski
<gemidjy at lugola.net> wrote:
> On Tuesday 22 April 2008 00:14:54 Misa Popovik wrote:
>  >  можеби Тукс како го игра „тешкото" или носи женска носија...
>
>  А не. Чкембе чорба кај шо јаде.
>  Или Пелистер во позадина.Крај


Ај да видиме на Лугола логото такво да го напраиш :)
Логото не е толку лошо, малку ми е апстрактно, инаку ок е.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list