[Ossm-members] формалности околу firefox3 на македонски

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Apr 25 07:34:58 UTC 2008


во getting-started.html (достапна таму каде што се и сите други страници) се 
наоѓаат некои врски до страници кои мозила ги препорачува. со firefox3 
дозволено е локалната заедница да предложи промени истите.

сега за сега, wikipedia ја менуваме да оди до mk.wikipedia и topix го менуваме 
да оди до кајмакот.

јас мислам дека и craigslist и yеlp може да се тргнат бидејќи се многу малку 
релевантни за македонија... (особено yelp). ако некој има некои предлози за 
ова, сега би било добро време да пише. :)

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list