[Ossm-members] FYI: покана за учество на бела ноќ

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Apr 30 22:47:15 UTC 2008


До мене стигна покана за учество на бела ноќ (септ. 2008). Има неколку 
формулари, апликација и сл. и категории во кои се учествува. 

Што знам можеби би можело да се прави целовечерно кино или инстал фест....

Ако некој сака да види за што се работи и да организира нешто, нека даде gmail 
сметка ќе ги добие на docs.google.com... или обична некоја ако не сака 
google.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list