[Ossm-members] razvoj na open source softver vo MK

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Dec 4 15:28:58 UTC 2008


On Thu, Dec 4, 2008 at 4:26 PM, Зоран Димовски <zoki.dimovski at gmail.com> wrote:
>> Како никој? Ја донирав Хард Диск тогаш.
>
> Па тогаш, кај е серверот :D

Серверот е во Он.нет, а на него се хостира http://www.slobodensoftver.org.mk

Парите од знамето знаеме ли кај се? А од името кај ќе одат?

Инаку и јас донирав рам за тој сервер.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list