[Ossm-members] Земете го Firefox 3 на клингонски

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Dec 20 17:46:45 UTC 2008


> И убеден сум дека ова е тизер за да се најде херој кој ќе го преземе
> преводот.

http://tinyurl.com/7lqdef

;-)


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list