[Ossm-members] Кршење на стратегијата за ИКТ Grnarov strickes again

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Dec 22 14:07:30 UTC 2008


Грнаров компјутер дивижн сега со Управата за Јавни приходи повторно
го користат истито софтвер од ПИОМ сега препакуван за пресметка на цела плата.

Мислам може истото сооштение и ние да го препакуваме и да им го пратим пак сега
за овој софтвер.

Информации на http://celaplata.mk

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list