[Ossm-members] newsletter за активнсоти за слободен софтвер

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Fri Feb 1 14:28:21 UTC 2008


On 2/1/08, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
> по примерот на повеќе слични организации мислам дека е време да почнеме да
> издаваме редовен newsletter.

Супер идеја!
Само да собереме повеќе членови на некој привлечен начин :)


> други идеи?

Може во њузлетерот да се прати линк до делот кај што би се
регистрирале корисници на слободен софтвер.


-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list