[Ossm-members] Google.com.mk

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Feb 28 17:39:00 UTC 2008> Dali toa moze da se napravi preku Sloboden softver makedonija ili ne?

што подразбираш под тоа да се направи преку Слободен софтвер Македонија или 
не?

регистрацијата на доменот или работата на сајтот? ако е за доменот, може иако 
не гледам посебна потреба да се изложува организацијата на било каков ризик. 
ако мислиш за работата на сајтот, Слободен софтвер Македонија не алоцира 
програмери - па ако се пријават луѓе може, ако не - не.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list