[Ossm-members] Google.com.mk

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Thu Feb 28 17:48:49 UTC 2008


>  ако е за доменот, може иако

Неможе. Безпредметна ви е дискусијата.

Според правилниците на Марнет, Слободен софтвер Македонија неможе да
регистира .COM.MK.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list