[Ossm-members] енлајтмент и кирилица

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jan 2 21:48:54 UTC 2008само што инсталирав e17 (развојна верзија на енлајтмент) и има некои проблеми 
со прикажувањето на кирилични букви. имам некои икони (фолдери) на десктоп со 
кирилични имиња, но место букви гледам правоаголници.

системот е скоро најнов арч. кирилицата си работи тип-топ на кде. 

има некој што знае како работи енлајтмент со ова и кај да го барам проблемот?-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list