[Ossm-members] суспензија за убунту?

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Sun Jan 6 12:39:55 UTC 2008


On Jan 6, 2008 1:32 PM, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:

>
> На нед, 2008-01-06 во 11:39 +0100, Новица Наков напиша:
> > вистина ова?
> > http://kapsarovb.blog.com.mk/node/127176
>
> Александар,
>
> Те молам пиши ни кога ќе ја прочиташ поракава. Ако сакаш да се бориш
> против ова јас лично стојам позади тебе 100%.


Јас мислам дека доколку ова е вистина СИТЕ стоиме позади човекот само побрзо
да каже што и како да реагираме и до медиуми и слично.

Што се однесува до борба сметајте ме и мене.

Поз.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080106/4976d1f3/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list