[Ossm-members] суспензија за убунту?

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Sun Jan 6 13:12:58 UTC 2008


Зоран Димовски wrote:
> 
> 
> On Jan 6, 2008 1:32 PM, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk 
> <mailto:ufo at linux.net.mk>> wrote:
> 
> 
>   На нед, 2008-01-06 во 11:39 +0100, Новица Наков напиша:
>   > вистина ова?
>   > http://kapsarovb.blog.com.mk/node/127176
> 
>   Александар,
> 
>   Те молам пиши ни кога ќе ја прочиташ поракава. Ако сакаш да се бориш
>   против ова јас лично стојам позади тебе 100%.
> 
> 
> Јас мислам дека доколку ова е вистина СИТЕ стоиме позади човекот само 
> побрзо да каже што и како да реагираме и до медиуми и слично.
> 
> Што се однесува до борба сметајте ме и мене.
> 
> Поз.
> 
Count me in. Сеа праев муабет со Благој, го избркала оти им велел да 
нарачуваат Убунту цд-а и со тоа ширел проамериканска пропаганда :-)More information about the Ossm-members mailing list