[Ossm-members] String freeze for Sunbird/Lightning 0.8 approaching

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Jan 26 16:29:30 UTC 2008


На саб, 2008-01-26 во 16:51 +0100, Новица Наков напиша:
> И Firefox 3 e смрзнат од петокот 25.01.2008.

До каде е преводот на 3-ката? Сам ли го работиш? 

Некој да се пријави да му помогне на Новица со ова?

Јас го користам веќе, само без превод. :(
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list