[Ossm-members] Привремени категории на Вики

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sat Jan 26 20:09:06 UTC 2008


2008/1/26 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
>
> На саб, 2008-01-26 во 20:49 +0100, Aleksandar Balalovski напиша:
> > Ај некој да провери http://wiki.lugola.net/Категорија:Привремено што е
>
> http://wiki.lugola.net/Проблеми_и_потреби_на_МК_l10n_тимови
>
> Ова нека стои пошто не е ни почнато.
>
> Другото ко што гледам се поминати настани се, па валјда може да летаат.

АЛО!

Што е проблемот со Привремените категории?

Зар името не кажува доволно. Тоа си се статии на виките каде што сме
пополнувале логистички информации и сл.

Поентата зашто ги пишуваме на вики е за да останат како референца и за
мене, и за тебе и било кој да му притребаат.

-1 за да се трга билошто од вики.

Привремена категорија може да се преименува во Логистика и доволно е
дескриптивно дека го употребуваме за координација. :)

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list