[Ossm-members] Два алатници за обележувачи во Фајрфокс

Toni Kostov toni.kostov at gmail.com
Sun Jul 27 13:42:55 UTC 2008


Има еден додаток за Firefox кој ќе ти ја заврши оваа работа... Се вика
Thinger. Функционира така што на него може да се прикачи било кој фолдер од
Bookmarks. Откако ја ставив „тројката", овој додаток не ми функционира. Сега
чекам update...


Поздрав,

Тони
On Sat, Jul 26, 2008 at 8:38 PM, Aleksandar Balalovski
<gemidjy at lugola.net>wrote:

> дали може да се направат 2 алатници за обележувачи (Bookmarks toolbar) во
> Firefox3? Има некое објаснување на LifeHacker ама не ми фаќа, можда само за
> FF2 е.
>
> Фала
>
> --
> http://www.gemidjy.info || http://wiki.lugola.net
> Member of Lugola, FSF (no.6023), IFSA
> GnuPG: 754AC43D
>
> I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
> http://www.fsf.org/jf?referrer=6023
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
JUGMK - http://jug.mk
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080727/46dff367/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list