[Ossm-members] firefox Guinness World Record si beshe Macedonia sega e FYROM

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Thu Jun 12 08:07:21 UTC 2008


http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/

Буљашите од Мозила, го смениле на мапава и сега пишува FYROM. Кога јас
се пријавував пред недела дена си пишуваше Macedonia.

Ако сакате да гласате за багов, гласајте. Ако Дамјан и Новица знаат
бољи начин, нека кажат.
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=438800

Али во секој случај да не бидеме ние буљаши и да бидеме културни.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list