[Ossm-members] Firefox 3 рилис журка

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Jun 14 06:18:52 UTC 2008


Igor Stamatovski напиша: 

> А зашто да нема? После 12 у Точка. Како и секоја сабота.


дека владимир нагласи дека точка е зафатена со настан и во сабота.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list