[Ossm-members] Firefox 3 рилис журка

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jun 16 12:35:55 UTC 2008


На пон, 2008-06-16 во 14:33 +0200, Arangel Angov напиша:
> > http://mozillaparty.com/en-US/events/view/570

Инаку, сите што планираат да дојдат можат да се пријавуваат на оваа
адреса.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list