[Ossm-members] Firefox 3 рилис журка

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jun 16 16:47:23 UTC 2008


На пон, 2008-06-16 во 18:42 +0200, Stojan Dimitrovski напиша:
> On Mon, 2008-06-16 at 14:35 +0200, Arangel Angov wrote:
> > На пон, 2008-06-16 во 14:33 +0200, Arangel Angov напиша:
> > > > http://mozillaparty.com/en-US/events/view/570
> > 
> > Инаку, сите што планираат да дојдат можат да се пријавуваат на оваа
> > адреса.
> 
> Само идеја:
> 
> А да објавевте на Мозила Блогот, по блоговите на членовите на 2С.мк?
> Нели ќе биде добро? Или ова е само VIP забава, па кој знае да се снајде
> на милионите URL-а за Мозила забави смее да дојде?

Стојанче, 

Биди попозитивен. :) 

Јас објавував и не стигнав кај мене. Немам пристап до мозила блогот,
сега ќе објави Новица поручек дека преку ден на работа нема интернет.

Инаку затоа и пишува на листата, за луѓево што се тука да го рашират
муабетот. Тоа треба да се подразбира веќе.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list