[Ossm-members] поврзување на postgresql со php

Jordanka Petrushevska jocika at gmail.com
Mon Jun 16 20:32:48 UTC 2008


Работи! одлично :-)

фала многу!!!

Поздрав,
Ј.

п.с убав помин на рилис журката, јас нема да сум во државава. Се гледаме на
следно сподели знаење/кино.

On Mon, Jun 16, 2008 at 3:22 PM, Igor Stamatovski <
igor.stamatovski at gmail.com> wrote:

> 2008/6/16 Jordanka Petrushevska <jocika at gmail.com>:
> > Дечки,
> > Да не знае некој каде да барам инсталационите датотеки од php? Бај д веј,
> > сето ова го инсталирав преку apt-get install
>
> apt-get install php5-pgsql
>
>
> --
> Igor
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080616/7d3fad24/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list